NOVICE

Podarjamo vam ... čas

Predpostavimo, da bi vam nekdo lahko podaril pol ure časa na dan… Kako bi ga porabili?

Odgovor na to vprašanje najbolje poznate sami. V Klipingu pa imamo odgovor na drugo vprašanje: KJE najti teh dodatnih 30 minut?

Kliping Simplex je naša nova storitev. Oblikovali smo jo za uporabnike, ki nimate časa vsak dan pregledovati vseh objav v vaših Kliping zbirkah in pripravljati »executive summaryjev« za vaše vodstvo.

Ključne prednosti Kliping Simplex:

  • Medijske objave na vaše ključne teme prejmete v krajši in bolj pregledni obliki.
  • Iz povzetka objave v nekaj stavkih takoj razberete ključne vsebine medijske zgodbe.
  • Na enem zaslonu dobite tudi osnovno analitiko medijskih učinkov: seznam vseh medijev, v katerih se je pojavila tema iz povzetka.
  • Ohranjamo visoko natančnost informacij: že klik na spletno povezavo vas odpelje neposredno na izbrani članek, če ga želite videti v celoti.

 

Kakšne koristi prinaša Kliping Simplex?

  • Porabili boste manj časa za branje celotne zbirke medijskih objav. Povzetek razberete v nekaj sekundah, celotno informacijo (v katerih medijih se je zgodba pojavila) pa v manj kot minuti.
  • Dobili boste več vpogleda: s seznamom vseh medijev, kjer se je pojavila ista tema, imate takojšnjo informacijo, kako odmevna je bila.

Kako pa vi dobite svoje pol ure na dan?

In zakaj jih ne bi že kar danes namenili za strateške stvari, pa četudi je to pol ure več za jogo ali urejanje LinkedIn profila?

Samo minuto časa morate investirati v to. Pošljite mail na info@kliping.si in povejte, kdaj vas lahko pokličemo. Radi komunicirate neposredno? Samo namignite nam v mailu in na vašo lokacijo pošljemo simpatičnega, dobro razgledanega in medijsko veščega Simplex agenta, ki bo odgovoril na vsa vaša vprašanja.

PS: Ko ravno omenjamo investicijo… Vemo, da se zdaj sprašujete, koliko to stane. Bistveno manj, kot je vreden vaš čas, ki ga porabite za branje Klipinga. O podrobnostih pa več osebno.