Storitve

Monitoring

Spremljanje vseh medijskih virov v realnem času.

Medijske vsebine ne izbirajo več virov. Za razumevanje medijskega dogajanja in ustrezne odzive organizacij je nujen celosten vpogled v medijsko krajino, v vse medijske vire.  Z novimi tehnologijami tudi sami uporabniki postajajo ustvarjalci medijskih vsebin. Ker Kliping MAP platforma vse vire združuje na enem mestu, se lahko v miru posvetite vsebini svojega dela.

Analiza

Iz množice medijskih podatkov izluščiti relevantne informacije.

Moč medijskih analiz izvira iz povezovanju medijskih informacije v znanja, ki uspešno vodijo odločevalce v organizacijah skozi različne izzive poslovanja. Medijske analize predstavljajo tisto dodano vrednost, ki prikaže različne plati medijske podobe, in jih, po vaši meri in vam v pomoč, združi v koristne nasvete pri oblikovanju poslovnih strategij.

Načrtovanje

Najboljša orodja za vaše komunikacijske izzive.

Načrtovanje komunikacijskih aktivnosti zahteva vrsto kompleksnih opravil. Zelo konkretna orodja in praktične rešitve v obliki adrem medijev ter novinarjev, arhivske medijske zbirke, različna poročila itd. so pri tem nepogrešljiv pripomoček za doseganje vaših ciljev kot tudi zagotovilo za odličnost pri komuniciranju.