Izjava o varovanju zasebnosti

V družbi Kliping d.o.o. spoštujemo vašo zasebnost in se zavezujemo, da bomo osebne podatke, pridobljene prek obrazcev za prijavo na e-novice in preizkušanje naših storitev (uporabo demo različice), skrbno varovali.

  • Vaš e-naslov bomo uporabljali izključno za pošiljanje svojih e-novic in dostop do naših storitev.
  • Vaš e-naslov bomo uporabljali za pošiljanje e-novic do prejetja odjave od prejemanja oziroma do izteka preizkusnega obdobja uporabe demo različice.
  • Vašega e-naslova ne bomo posredovali tretjim osebam, razen pogodbenim partnerjem, če je to potrebno za izvedbo distribucije e-novic.

Kadarkoli lahko zahtevate:

  • Odjavo od prejemanja e-novic s klikom na povezavo v prejetem e-sporočilu. Ob odjavi bomo vaš e-naslov začasno premaknili v evidenco odjavljenih uporabnikov, kjer ga bomo zaradi preprečevanja napak in nenamernih prijav hranili še do največ 6 mesecev, nato pa ga trajno izbrisali.
  • Prenehanje preizkusnega obdobja (uporaba demo različice) z elektronskim obvestilom na naslov info@kliping.si. 
  • Popravek svojih osebnih podatkov s posredovanjem pisne zahteve na naslov info@kliping.si .
  • Trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas, s posredovanjem pisne zahteve na naslov info@kliping.si.
  • Izvoz in vpogled do osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas, s posredovanjem pisne zahteve na naslov info@kliping.si.

Vaš elektronski naslov hranimo v sistemu v storitvi za pošiljanje e-pošte ActiveCampaign. Podjetje ActiveCampaign spoštuje zahteve Zasebnostnega ščita EU-ZDA ter si prizadeva za najvišjo varnost hranjenih podatkov z različnimi fizičnimi, tehničnimi in organizacijski ukrepi, kot so šifriranje spletnih povezav, preprečevanje dostopa nepooblaščenim osebam, uporaba varnih gesel in preprečevanje vdorov. Storitev ActiveCampaign spremlja uspešnost dostave poslanih e-sporočil z zbiranjem podatkov o odprtih sporočilih, klikih na povezave, e-poštnih odjemalcih in brskalnikih, približni lokaciji, IP-naslovu, prijavah in odjavah ter neuspešni dostavi e-sporočila. Ti podatki se hranijo največ 6 mesecev od odjave od prejemanja e-sporočil.

Več informacij: Kliping d.o.o. Slovenska cesta 56 1000 Ljubljana