Pravna obvestila

Omejitev odgovornosti

Podjetje Kliping d.o.o. se bo trudilo zagotavljati točne in najnovejše podatke na svojih straneh, vendar opozarja uporabnike spletnih strani, da so besedila informativnega značaja, zato ne jamči in ne prevzema nobene odgovornosti za njihovo točnost in celovitost strani. Vsi uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

Niti podjetje Kliping d.o.o. niti katerakoli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, ni odgovorna za občasno nedelovanje strani, za morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij, zato ne odgovarja za nobeno škodo ali neprijetnosti, ki bi izhajale iz obstoja spletnih strani, iz dostopa do in/ali uporabe in/ali nezmožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh in/ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini, ne glede na to, ali so bili obveščeni o možnosti take škode.

Ker obstajajo na spletni strani podjetja Kliping d.o.o. določene povezave na druge spletne strani, ki niso v nikakršni povezavi s podjetjem Kliping d.o.o. in nad katerimi Kliping d.o.o. nima nadzora, Kliping d.o.o. ne more jamčiti in tudi ne prejemati ali posredovati pritožb glede točnosti vsebin katerekoli spletne strani, za katero nudi povezavo ali referenco in ne prevzema nobene odgovornosti za zaščito podatkov na teh spletnih straneh.

Podjetje Kliping d.o.o. si pridržuje pravico, da kadarkoli spremeni, dodaja ali odstrani vsebino teh spletnih strani, delno ali v celoti, ne glede na razlog ter brez predhodnega opozorila. Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

Zaupnost podatkov

Podjetje Kliping d.o.o. avtomatsko zbira podatke o uporabi teh strani, predvsem podatke o obiskanosti spletne strani, številu obiskovalcev ipd. Ti podatki ne omogočajo vpogleda v osebne podatke uporabnikov. Uporabili jih bomo z namenom izboljšanja uporabe spletnega mesta. Podjetje Kliping d.o.o. spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje, da bo varovalo zasebnost uporabnikov spletnega mesta. Vaši osebni podatki, ki nam jih boste posredovali pri prijavi na e-novice, bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Zbrane podatke bomo uporabljali izključno za obveščanje o novostih in aktivnostih podjetja Kliping d.o.o.