NOVICE

Katie Delahaye Paine

»Merjenje donosa na komuniciranje - Kako nam podatki pomagajo vzpostaviti strateško razliko«

Vabimo vas na strokovni dogodek, kjer se bomo posvetili merjenju in dokazovanju vrednosti komuniciranja. Z dogodka boste odšli bogatejši za:

-          nova spoznanja na področju merjenja komunikacijskih učinkov in donosa na investicijo v komuniciranje,

-          priporočila, kako načrtovati komunikacijske aktivnosti, da boste dosegli soglasje z vodstvom in ustvarjali partnerstva z različnimi deležniki,

-          nasvete, kako lahko metriko uporabite v vsebinah vaših komunikacijskih aktivnosti.

Naša gostja bo Katie Delahaye Paine, svetovno znana strokovnjakinja na področju merjenja učinkov komuniciranja, znana tudi kot @queenofmetrics oziroma kraljica metrike. Njeni knjigi Measure What Matters (Wiley, 2011) in Measuring Public Relations (KDPaine and Partners, 2007) sta obvezno branje za vsakogar, ki želi v svoji organizaciji ustvarjati vrednost preko komuniciranja.

Torek, 4.4.2017 med 08.30 in 15.00 uro, Four Points by Sheraton Ljubljana Mons.

PRIJAVA

Preberi več

javna agenda

KDO DOLOČA JAVNO AGENDO?

In koliko je javna agenda odvisna od medijev? Kaj sploh je javna agenda v današnji poplavi informacij, vplivov, impulzov in omrežij?

V Klipingu smo naredili preprost preizkus:

Preberi več

Dobri možje infografika

IN V BORBI ZA POZORNOST JE ZMAGAL...?

Vsi smo v isti tekmi: tekmi za pozornost. V Klipingu za vas spremljamo, kakšne pozornosti ste bili deležni v medijih, zato ni nepričakovano, da smo šli pogledat, kako so v tej znani in vsakdanji tekmi za pozornost uspešni trije dobri možje.

Preberi več